0-24  ›  +36 30 929 7006

CISA

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

„Jók a záraink, jók az áraink! – győződjék meg róla!”

gyors munka ajtónyitás zárcsere zárjavítás zárszerelés
Igyekszünk nyereségesen dolgozni. Mégis, ha megnéz más céget, láthatja, hogy az „ár-minőség arányt” figyelembe véve: olcsóbbak vagyunk.

 

(Fontos megjegyezni, hogy nem munkaközvetítő diszpécserszolgálatként működünk, mint ami egyre jellemzőbb Budapesten. Családi vállalkozásként kezdtük 1991-ben, mint zárszerviz gyorsszolgálat. Bár nekünk is gondot okoz a kapacitásunk növelésében a mai Magyarországra jellemző szakemberhiány, mégis sikerült olyan szakemberekből álló csapatot összekovácsolni, amellyel manapság igen kevés szolgáltató büszkélkedhet.)

 

Nagyságrendi munkadíj árainkat alább megtalálja. Pontosabb árért, kérem, hívjon bennünket, vagy írja meg a részleteket e-mailben - célszerű fényképet is mellékelnie, mert annál pontosabban meg tudjuk határozni a munkadíjat és az esetleges anyagköltséget.

(Amennyiben azonnali ajtónyitásra van szüksége, úgy kérem telefonáljon; bár normál munkaidőben az e-mailekre is gyorsan reagálunk!)

 

Kiszállási díj:

 

Budapesten és vonzáskörzetében, a munkadíjon felül, külön kiszállási díjat nem kérünk. Azt csak abban az esetben kérjük el, ha a munkavégzésre - önhibánkon kívül - nem kerülhet sor!

 

Egy műszaki ajtónyitás-, vagy zárcsere eszköz- és termékigénye igen jelentős. Nálunk szinte minden esetben rendelkezésre áll a szervizautóban a megfelelő zár és alkatrész, így egy kiszállással el tudjuk végezni az ilyen jellegű munkát.

Egyébként ezért tehetjük meg, hogy külön kiszállási díjat nem kérünk.

 

 

Munkadíj árakról:

 

A nyílászáró szerelést - sokszínűsége miatt - fix árszabással csak valamelyik fél kárára lehetne kezelni. A kisebb költségvetésű és/vagy sürgős munkáknál ráadásul nincs lehetőség külön felmérést szervezni.

A különféle zárszervizes, vagy nyílászáró javítási munkák árszabása nálunk eltérő annak érdekében, hogy arányos legyen a feladattal, a szükséges szakmai felkészültséggel, a befektetett energiával és nem utolsó sorban a munka hasznosságával és annak körülményeivel.

 
 
 • Az ideálisan szervezhető zárszervizes feladatok munkadíja 7.800-12.800 forint között alakul.

Hétköznap, normál munkaidőben 5 szervizautóval dolgozunk párhuzamosan, így rövidebb idő alatt, kisebb útiköltséggel kijutunk a helyszínre.

Ha nem tudunk előre időpontot egyeztetni, mert azonnali zársegélyre van szüksége, esetleg hétvégén, vagy este kell az ajtóhoz sietnünk, akkor is számíthat ránk! Ilyen esetben érdemes telefonon rákérdezni, hogy tudjuk e tartani az alapárat!

 

 • A nagyobb munkaigényű, és/vagy kevésbé ideálisan szervezhető zárszervizes feladatok munkadíja az előbbinél tehát arányosan több lehet. Tapasztalat alapján 12.800-15.800 forint körül.

Ilyen esetek akkor adódhatnak, ha pl. nem csak egy feladatot kapunk a megrendelőtől (két ajtó, több zár...), esetleg komolyabb beavatkozásra van szükség a zárszerelés során (magas műszaki felkészültséget igénylő javítás, telepítés, nyitás), vagy csak olyan ügyeleti időben van szükség ránk, amikor kevesen vagyunk.

Számít, hogy milyen ajtóval, ill. milyen zárral kell foglalkozni, mert a forgalomban lévő újabb ajtók zárjai sok esetben komoly szakértelmet és felszereltséget igényelnek. Ez azt jelenti, hogy pl. egy Mul-T-Lock biztonsági ajtóhoz, vagy egy Mottura biztonsági kéttolú kulcsos trezorzárhoz a legfelkészültebb szerelőnk egyikét kell küldeni. A legtöbb szerelőnk specializálódott valamely nyílászáróval kapcsolatos területre. Van amelyikünk kifejezetten a gyors műszaki zárnyitáshoz ért, van amelyikünk kifejezetten az ablakokhoz és teraszajtókhoz, van amelyikünk az alumínium-, vagy acélszerkezetű nyílászárókhoz, kapukhoz, rácsokhoz...

Ezen részletekről igyekszünk telefonon is alapos tájékoztatást adni, de ehhez viszonylag pontos információkra van szükségünk.

 

 • A nem kifejezetten "zárszervizes"-, mindinkább az ajtó, ablak, kapu, vagy rács szerkezetét érintő munkák díjszabása teljesen egyedi. Jellemzően 25.000 forint feletti összeg.

Ezen munkák jellemzően az épület- és szerkezetlakatos, ill. az épületasztalos szakmához tartoznak. Ilyen jellegű munkák esetén sincs mindig lehetőség külön felmérésre, hiszen leszakadt az ajtószárny és szaladnunk kell. A nagyságrendi ár meghatározásához a legtöbb esetben elegendő egy fénykép. Sok esetben két szakembert kell küldenünk egy munkára annak érdekében, hogy felelősséggel mondhassuk: "Igen, tudunk segíteni!"

 

 • A projektmunkákat felmérés alapján egyedileg árazzuk. (komplett biztonságtechnikai rendszer kiépítés, zárrendszer telepítés, tűzgátló ajtó karbantartás, nyílászáró beépítés...).

Általános nyílászáró-szervizként nagyobb zárrendszerek telepítésére és - tűzvédelmi munkák tekintetében - tűzgátló nyílászárók karbantartására és javítására is rendszeresen vállalkozunk országszerte. Ez éves szinten több ezer darab zár és ajtó szerelését jelenti.

 

Egyik legkomolyabb referenciánk egyébként maga az Euro Elzett (DOM-ELZETT), amelynek kivitelezői képviseletével is cégünket bízzák meg 2017-től rendszeresen.

 

 

Anyagköltség:


A munkadíj mellett esetleges anyagköltséggel szükséges kalkulálni.
Szervizautóink mobil szakboltnak tekinthetők. Az egyszerűbb záraktól (szobaajtó-zár, kukatároló-zár, postaláda-zár), a biztonsági zárakig (törésvédett-zár, másolásvédett zár, biztonsági ajtó zár, műanyagajtó zár, többpontos zár) van választék.

Nem gyűjtünk garanciális munkákat, így tőlünk gyenge minőségű kínai (ANBO, GMB, SIB…) zárbetétet nem tud vásárolni.
Ajtó és pénztárca függvénye, hogy milyen zár kerül beszerelésre. Akad olyan kertkapu, ami az 5000 forintos zárbetétet sem érdemli meg és akad olyan biztonsági ajtó is, amibe Multilock zár, vagy egy 35000 forintos másolásvédett „Mottura” biztonsági zár, esetleg egy tollas kulcsos trezorzár való.


Minden esetben felkínálunk biztonságot nyújtó zárcsere-, ill. ajtómegerősítési lehetőségeket, de igény szerint javaslunk költséghatékony megoldásokat is.

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Néhány példa termékeink közül

 • zár-betét (Abus, Mul-T-Lock, Mottura): 2.800-47.000.- (bejárati ajtóba ajánlott: 6800-32000.-)

 • bevésőzár (Elzett, Gege, Titan, Kale, Nemef): 3.000-8.800.- (bejárati ajtó, ill. beltéri ajtó esetén)

 • másodzár (Elzett, LOB, Titan, Mottura): 6.600-38.000.- (bejárati ajtó esetén)

 • portálzár (Elzett, Tesa, MCM, Schüco): 5.800-17.800.- (lépcsőházi portál, kapu, rács esetén)

 • többpontos-zár (GU, FUHR, KFV, Elzett, Mul-T-Lock): 14000-38.000.- (faajtó, műanyag ajtó és biztonságiajtó esetén)

 • ablakzár (Elzett, Roto, Abus): 3.000-28.000.- (faablak, műanyag ablak, ill. teraszajtó, erkélyajtó esetén)

 • trezorzár (Mottura, Cisa, CR, SAB, Viro / Cerutti, Dierre, Securemme): 25.000-50.000.- (biztonsági ajtó esetén)

 • törésvédő pajzs (Elga, Abus, Hoppe): 4.800-22.800.- (zárbetét védelem esetén - hengerzár-törés, zárhúzás ellen)

 • hevederzárak (Biztibuk, Mottura, Presidium): 35.000-48.000.- (egyszárnyú ajtó, kétszárnyú ajtó, vízszintes hevederzár, függőleges hevederzár)

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!